06 25 22 02 92 danielle@praktijknow.nl

Diensten

Samen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten

Ik werk met de bio-tensor. Met behulp van dit apparaat spoor ik verstoringen op in het lichaam. Deze verstoringen veroorzaken verschillende klachten. Denk aan: buikklachten, huidklachten, hormonale klachten, mentale klachten, zintuiglijke klachten, pijnklachten etc.

In de behandelingen die ik aanbied, gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Met een persoonlijk behandelplan, energetisch middel en voedingsadvies werken we toe naar jouw doel. 

Herken je dit?

 • Je hebt al heel lang klachten en van alles geprobeerd
 • Je wilt nu eindelijk écht van je klachten af
 • Je wilt de tijd nemen om dit te bereiken
 • Je wilt op zoek naar de oorsprong van de klachten zodat er blijvend resultaat kan optreden

Ik kan je helpen!

Ik ga met behulp van de bio-tensor op zoek naar de kern, zodat we samen kunnen werken aan het oplossen van de oorzaak van jouw klacht(en).

Zo werkt het

 

Kennismaking
Tijdens de kennismaking vertelt u wat uw klachten zijn en vervolgens vertel ik wat ik voor u zou kunnen betekenen. Deze kennismaking kan zowel telefonisch als in de praktijk plaatsvinden en is gratis. Tijdens de kennismaking kunnen we een afspraak inplannen voor een intake.

Uitgebreide intake
Voorafgaand aan de intake stuur ik een lijst toe waarin u een week lang uw voeding bij houdt. Deze lijst neemt u mee tijdens de uitgebreide intake (1,5 uur).

Persoonlijk behandelplan
Aan de hand van deze intake volgt er een op u persoonlijk gemaakt behandelplan. Dit plan bestaat uit behandeling met een energetisch middel en een voedingsadvies.

Monitoring
Vervolgens hebben wij iedere twee weken contact, via de telefoon, WhatsApp of via de mail.

Vervolgafspraak
Na ongeveer 3 maanden is de vervolgafspraak waarin we samen evalueren en kijken hoe we verder gaan.

Let wel: de behandeling vergelijk ik met het afpellen van een ui. We komen steeds op een diepere laag, waardoor uw klachten tot in de oorzaak worden aangepakt. Hierdoor verdwijnen symptomen. Het kost wel tijd om dit doel te bereiken.

Ervaringen van klanten

{Na een uitgebreide intake en test heeft Daniëlle mij druppels voorgeschreven. Inmiddels slaap ik weer prima en zijn de overgangsklachten minimaal!{
{Bij Daniëlle kun je helemaal jezelf zijn en ze weet voor alles een oplossing. Van een aantal klachten had ik al jaren last. Ik ben bij vele therapeuten geweest zonder dat het echt werd opgelost. Bij Praktijk NOW werd alles na 1 behandeling al heel duidelijk. Ik kan iedereen aanraden om een consult bij haar te boeken!{
Mariska
{Na een behoorlijke griep bleef ik kwakkelen met gewrichtsklachten. Zo erg dat ik door mijn enkels zakte van de pijn. Ik kon niet meer fietsen en tillen. Bij de reumatoloog kreeg ik te horen dat er niets aan te doen is, maar dat voeding de pijn wellicht kan verminderen. Ik heb aan Daniëlle gevraagd ernaar te kijken. Ze heeft me druppels en een dieet aangeraden. Dat dieet is best beperkend en daar wilde ik eerst niet aan. Maar toen ik het strikt ging volgen was de pijn met vijf dagen nagenoeg weg. Het verschil is enorm! Ik kan weer normaal functioneren! Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb naar de Praktijk Natuurlijk op weg!{
Gerda

Tarieven

Basis
(3 maanden)

 • Intake
 • Consult: bespreking test en advies
 • Energetisch middel en iedere twee weken meting en contact via telefoon, whatsapp of mail

€ 350,-

Middel
(6 maanden)

 • Zie BASIS
 • Tweede consult
 • Test, tweede energetisch middel en iedere twee weken meting en contact via telefoon, whatsapp of mail

€ 550,-

compleet
(12 maanden)

 • Zie MIDDEL
 • derde en vierde consult
 • derde en vierde test, twee extra energetische middellen en iedere twee weken meting en contact via telefoon, whatsapp of mail.
 • Inclusief gratis supplement

€ 995,-

Interesse ?

Ben je benieuwd of een behandeling met de bio-tensor iets voor jou is?
Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking en we bespreken samen de mogelijkheden.