06 25 22 02 92 danielle@praktijknow.nl

Diensten

Samen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten

Als je last hebt van buikklachten, huidklachten, hormonale klachten, mentale klachten, zintuiglijke klachten, pijnklachten etc. is er altijd een oorzaak.

In de behandelingen die ik aanbied, gaan we samen op zoek naar deze oorzaak. Met supplementen en of een voedingsadvies op maat ga jij het gewenste resultaat bereiken.

Herken je dit?

 • Je hebt al heel lang klachten en van alles geprobeerd
 • Je wilt nu eindelijk écht van je klachten af
 • Je bent bereid om je voeding aan te gaan passen
 • Je wilt op zoek naar de oorsprong van de klachten zodat er blijvend resultaat kan optreden

Ik ga je helpen!

Zo werkt het

 

Kennismaking
De kennismaking kan zowel telefonisch als in de praktijk plaatsvinden en is gratis. Tijdens de kennismaking kunnen we een afspraak inplannen voor een intake.

Uitgebreide intake
Tijdens de uitgebreide intake gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de klachten.

Persoonlijk behandelplan
Aan de hand van deze intake volgt er een op u persoonlijk gemaakt behandelplan. Dit plan bestaat uit een behandeling met supplementen (pakket 1), een voedingsadvies (pakket 2) of een combinatie van beide (pakket 3).

Monitoring
Vervolgens hebben wij indien nodig regelmatig contact, via de telefoon, WhatsApp of via de mail.

Vervolgafspraak
Een vervolgafspraak maken wij indien gewenst.

Let wel: de behandeling vergelijk ik met het afpellen van een ui. We komen steeds op een diepere laag, waardoor uw klachten tot in de oorzaak worden aangepakt. Hierdoor verdwijnen symptomen. Het kost wel tijd om dit doel te bereiken.

Ervaringen van klanten

{Na een behoorlijke griep bleef ik kwakkelen met gewrichtsklachten. Zo erg dat ik door mijn enkels zakte van de pijn. Ik kon niet meer fietsen en tillen. Bij de reumatoloog kreeg ik te horen dat er niets aan te doen is, maar dat voeding de pijn wellicht kan verminderen. Ik heb aan Daniëlle gevraagd ernaar te kijken. Ze heeft me druppels en een dieet aangeraden. Dat dieet is best beperkend en daar wilde ik eerst niet aan. Maar toen ik het strikt ging volgen was de pijn met vijf dagen nagenoeg weg. Het verschil is enorm! Ik kan weer normaal functioneren! Ik ben zo blij dat ik de stap gezet heb naar de Praktijk Natuurlijk op weg!{
Gerda
{Na een uitgebreide intake en test heeft Daniëlle mij druppels voorgeschreven. Inmiddels slaap ik weer prima en zijn de overgangsklachten minimaal!{
Gerda
{Bij Daniëlle kun je helemaal jezelf zijn en ze weet voor alles een oplossing. Van een aantal klachten had ik al jaren last. Ik ben bij vele therapeuten geweest zonder dat het echt werd opgelost. Bij Praktijk NOW werd alles na 1 behandeling al heel duidelijk. Ik kan iedereen aanraden om een consult bij haar te boeken!{
Mariska

Tarieven

Pakket 1

 • Intake
 • Advies + supplement
 • Regelmatig contact over de voortgang

€ 150,-

Pakket 2

 • Intake
 • Voedingsadvies 
 • Indien nodig contact over voortgang

€ 200,-

Pakket 3

 • Intake
 • Advies + voedingsadvies + supplement
 • Regelmatig contact over de voortgang

€ 250,-

Interesse ?

Ben je benieuwd of mijn behandeling iets voor jou is?
Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking en we bespreken samen de mogelijkheden.